Rival

Visita al camp del cuer

L'equip entrenat per Mauricio Pellegrino només ha sumat 1 punt en 5 partits

Visita al camp del cuer
Visita al camp del cuer

L'equip entrenat per Mauricio Pellegrino només ha sumat 1 punt en 5 partits

CD Leganés

Aquest dimecres el Barça torna a jugar partit de lliga, corresponent a la 6a jornada de la competició. Els blaugranes es desplaçaran a Butarque, el camp del Leganés, per tercera vegada a la història, amb la intenció d'esborrar el mal gust de boca que va deixar l'empat amb el Girona de diumenge passat.

A priori, i segons les estadístiques, no ha de ser una feina difícil. L'equip que actualment entrena Mauricio Pellegrino només ha pogut sumar 1 punt dels 15 que ha jugat. Els madrilenys sumen 4 derrotes (Athletic, Madrid, Vila-real i Eibar) i 1 empat, a la 2a jornada, a Butarque, quan rebia la R. Societat (2 a 2). Curiosament, va ser l'actual tècnic del club donostiarra, Asier Garitano, qui va portar els madrilenys a 1a divisió.

Però aquest estiu, l'entrenador va fitxar pel club basc i a Leganés es va haver de reaccionar al moviment: nou tècnic (l'argentí Pellegrino, que a la lliga ja ha dirigit València i Alabès) i una corrua de reforços per no perdre el pas (entre compres, altes i cesions, ha incorporat 19 futbolistes i n'ha perdut 17). De moment, però, el projecte no acaba de fructificar i l'equip suma una mitjana de 0,2 punts per partit, cosa que l'ha col·locat a la cua de la classificació.

COMENTARIS