Notícies

Visita sorpresa de Paulinho a l'entrenament del Barça

Visita sorpresa de Paulinho a l'entrenament del Barça
Visita sorpresa de Paulinho a l'entrenament del Barça
Paulinho ha aprofitat l'aturada de seleccions internacionals per tornar a Barcelona i s'ha desplaçat fins a la Ciutat Esportiva per saludar els seus...

Paulinho ha aprofitat l'aturada de seleccions internacionals per tornar a Barcelona i s'ha desplaçat fins a la Ciutat Esportiva per saludar els seus companys la temporada passada. El brasiler ha tornat al Guangzhou xinès i ha començat amb un gran estat de forma anotant 10 gols en els primers 14 partits.

En declaracions al web oficial del club, el migcampista ha explicat que "continuo veient els partits del Barça quan puc, sempre juguen bé i estan fent partits molt bons." A més, també ha reconegut que "sento una gran estima pel club i sempre em van tractar molt bé, ha estat una gran alegria tornar a veure els companys."

Finalment, Paulinho també ha analitzat els 3 brasilers que militen al Barça aquesta campanya: "Coutinho el conec molt bé del Brasil i del Barça, Arthur segur que ho farà molt bé al Barça per qualitat i filosofia de joc, mentre que Malcom és un jugador jove amb un futur brillant per davant."

COMENTARIS