Gossip

Vissel Kobe i Chelsea, possibles rivals de la gira asiàtica

Vissel Kobe i Chelsea, possibles rivals de la gira asiàtica
Vissel Kobe i Chelsea, possibles rivals de la gira asiàtica
A principis d'octubre el Barça va fer oficial que la gira de pretemporada del 2019 es faria en terres asiàtiques. Després d'haver visitat els Estats...
Gira pretemporada

A principis d'octubre el Barça va fer oficial que la gira de pretemporada del 2019 es faria en terres asiàtiques. Després d'haver visitat els Estats Units en els últims anys, el club blaugrana vol ara centrar l'atenció del mercat asiàtic aprofitant la vinculació amb Rakuten i l'arribada d'Iniesta al futbol japonès.

El club encara no ha confirmat els rivals d'aquesta gira però Mundo Deportivo apunta que el Vissel Kobe i el Chelsea són els dos principals candidats pels partits que es disputaran al Japó. Per començar, l'amistós amb el Vissel tindria l'atractiu de retrobar-se amb André Iniesta i un altre exculer com David Villa. El partit tindria molt impacte i és un dels grans objectius de Hiroshi Mikitani, propietari de Rakuten i del club de Kobe. L'altre rival seria el Chelsea, un club que també té molts seguidors a Àsia i que també té previst fer la gira en aquest continent.

Després d'això només faltaria per lligar els 2 partits amistosos que es disputarien a la Xina. El Barça no té previst participar a la International Champions Cup i està buscant dos possibles rivals per fer atractius els partits que es disputarien en un país amb un ampli potencial per créixer.

COMENTARIS