Mercat

Wague o un fitxatge, la solució per si marxa Semedo

Wague o un fitxatge, la solució per si marxa Semedo
Wague o un fitxatge, la solució per si marxa Semedo
La possible marxa de Nelson Semedo ha encès les alarmes a la direcció esportiva del Barça per si cal buscar un substitut en una posició on no estava previst...
wague

La possible marxa de Nelson Semedo ha encès les alarmes a la direcció esportiva del Barça per si cal buscar un substitut en una posició on no estava previst incorporar cap jugador aquest estiu. El lateral ja ha comunicat al club que vol marxar en un equip on pugui ser titular indiscutible i l'Atlètic de Madrid ja ha iniciat els primers contactes per fitxar el portuguès. El Barça, de moment, es remet a la clàusula de 100 milions d'euros però estaria disposat a negociar si la proposta s'apropa als 50 milions.

Davant aquest panorama, Abidal i companyia ja estan treballant en l'opció d'un recanvi i hi ha dues opcions sobre la taula. La primera és apostar per Wagué, el lateral que aquesta temporada ha combinat el Barça B amb el primer equip. El club va pagar 5 milions d'euros per ell l'estiu passat amb la intenció de projectar-lo al primer equip en un futur. Per aquest estiu hi havia la idea de cedir-lo en un club de primera divisió perquè creixés com a futbolista però la possible marxa de Semedo ho ha frenat tot. Wagué agrada a Valverde i ha demostrat tenir potencial ofensiu per brillar en un club com el Barça però els tècnics consideren que encara està una mica verd en algun aspecte defensiu.

L'altra possibilitat seria anar al mercat per fitxar un lateral que competís amb Sergi Roberto. El club no estaria disposat a gastar molts diners en aquesta posició i per això queden descartats jugadors com Kimmich (Bayern) o Cancelo (Juventus), dels millors de la seva posició però molt cars. En una segona línia es trobarien futbolsites com Sidibé (Mònaco), Danilo (City), Meunier (PSG) o Kenny Lala (Strasburg).

Mentrestant, el jugador guarda silenci i aquest dimecres va esquivar la premsa després de la victòria de Portugal davant Suïssa (3-1) de la UEFA Nations League.

COMENTARIS