Notícies

Weloba no continuarà la temporada 2019/20

Weloba no continuarà la temporada 2019/20
Weloba no continuarà la temporada 2019/20
El març del 2014 va néixer Weloba com a mitjà en català, castellà i anglès amb la intenció d’informar els seguidors del Barça de tot el món que es...
Weloba

El març del 2014 va néixer Weloba com a mitjà en català, castellà i anglès amb la intenció d’informar els seguidors del Barça de tot el món que es podien aplegar sota l’epígraf We Love Barça.

En aquell moment pretenia completar el servei que oferia LaTdP els dies de partit amb la intenció de seguir l’actualitat blaugrana, també quan no hi hagués transmissió radiofònica de futbol.

Weloba ha desenvolupat aquesta funció durant aquests anys amb independència professional i empresarial, mantenint una línia editorial pròpia.

En les circumstàncies actuals, i havent finalitzat LaTdP el seu cicle radiofònic, els responsables de Weloba anunciem la fi de la nostra activitat coincidint amb el tancament de la temporada 2018-2019.

En el moment del comiat volem agrair la fidelitat de la nostra comunitat de lectors, la confiança dels nostres anunciats i l’esforç dels professionals que ens han permès cobrir aquesta etapa.

A tots els que ens heu ajudat, moltes gràcies.

COMENTARIS