Jugadors

Xavi continuarà jugant fins al desembre

El de Terrassa descarta compaginar la funció de jugador amb la d'entrenador

Xavi continuarà jugant fins al desembre
Xavi continuarà jugant fins al desembre

El de Terrassa descarta compaginar la funció de jugador amb la d'entrenador

Xavi, al Qatar

L'exblaugrana Xavi Hernández, de 38 anys, allargarà la seva carrera com a futbolista a l'Al Sadd de Qatar, com a mínim fins al desembre d'aquest any. Així ho va anunciar el futbolista aquest diumenge a l'agencia AFP, on va indicar que vol “continuar la carrera sis mesos suplementaris”.

Tot i això, la decisió no té perquè ser ferma i potser no és l'última que té. Tot i que ja havia va anunciar la intenció de retirar-se al final d'aquesta temporada, el migcampista ha alertat que “tot dependrà de la meva condició física. Pot ser que al desembre decideixi continuar”.

La intenció del futbolista, doncs, és jugar com a mínim la primera part de la temporada de lliga a Qatar, que comença al setembre. Alhora, Xavi està també pendent de si el seu equip jugarà o no les rondes finals de la Lliga de Campions asiàtica.

Amb tot, Xavi no ha volgut mai compaginar les funcions de jugador i entrenador. És per això que medita dirigir l'Al Sadd un cop s'hagi retirat, a partir del 2019, i començar així com a entrenador del club per després anar millorant, fins al punt que no descarta ser el seleccionador de Qatar al Mundial 2022, que es jugarà al país asiàtic. Mentrestant, Xavi està fent el curs d'entrenador d'elit a la Federació espanyola.

COMENTARIS