Entrenadors

Xavi debutarà com a tècnic a Palamós

Xavi debutarà com a tècnic a Palamós
Xavi debutarà com a tècnic a Palamós
La carrera de Xavi Hernández a les banquetes començarà a escriure's a Palamós, on l'exfutbolista del Barça s'estrenarà com a entrenador de l'...
Xavi Hernández LaTdT Catalunya Radio

La carrera de Xavi Hernández a les banquetes començarà a escriure's a Palamós, on l'exfutbolista del Barça s'estrenarà com a entrenador de l'Al Sadd.

El partit està programat pel proper diumenge 21 de juliol, a les 20 hores, i enfrontarà l'Al-Sadd qatarià amb el Palamós, actualment de Primera Catalana. El partit es jugarà a l'estadi de Palamós Costa Brava.

Dimecres 24 de juliol, només tres dies després d'enfrontar-se al conjunt de la Costa Brava, l'equip de Xavi Hernández, a qui molts veuen com un dels candidats més ferms a ocupar la banqueta del Barça en el futur, disputarà un segon amistós en terres catalanes a l'estadi de la Unió Esportiva Olot, que juga en la Segona Divisió B.

El conjunt de Doha arribarà a la Garrotxa el dia 15 per iniciar una estada de pretemporada d'unes dues setmanes a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas. EFE

COMENTARIS