Notícies

Xavi: "Discrepo amb Maradona, Messi mai s'ha amagat"

Xavi: "Discrepo amb Maradona, Messi mai s'ha amagat"
Xavi: "Discrepo amb Maradona, Messi mai s'ha amagat"
Des del Qatar, Xavi Hernández ha concendit una entrevista a la ràdio argentina Radio Villa Trinidad on parla sobre la figura de Leo Messi i tots els...
Xavi messi

| GettyImages #476132580

Des del Qatar, Xavi Hernández ha concendit una entrevista a la ràdio argentina Radio Villa Trinidad on parla sobre la figura de Leo Messi i tots els temes que l'han envoltat en els últims temps com les declaracions de Maradona, les crítiques rebudes a la selecció o les comparacions amb Neymar.

Les crítiques de Maradona a Messi sobre el lideratge

"Discrepo amb Maradona. Messi és un líder increïble, potser més silenciós al vestidor, però un líder absolut. Sempre vol la pilota, sempre s'ofereix, té personalitat. Mai s'ha amagat."

"No m'agrada quan exfutbolistes són tan crítics amb excompanys. No parlo només per Maradona, sinó en general. Aquests futbolistes que fan de comentaristes i són molt crítics amb els seus companys de professió, perquè ells han estat aquí, saben la dificultat. No entenc les crítiques tan fortes cap a un futbolista quan tu també ho has estat."

Tornarà Messi amb l'Argentina?

"Crec que tornarà. Necessita un temps per reflexionar i descansar però crec que voldrà tornar. És una bèstia competitiva i voldrà intentar guanyar amb l'Argentina."

Comparació Messi - Neymar

"Són diferents. Messi té una gran maduresa futbolística, ho fa tot bé. Neymar és una persona que ha de madurar, però em sembla un jugador d'una capacitat enorme per marcar diferències. Encara pot millorar. Està entre els 3 o 5 millors del món."

COMENTARIS