Notícies

Xavi: "Neymar al Barça? No ho veig de cap manera"

"A dia d'avui encara no em sento preparat per entrenar el Barça"

Xavi: "Neymar al Barça? No ho veig de cap manera"
Xavi: "Neymar al Barça? No ho veig de cap manera"

"A dia d'avui encara no em sento preparat per entrenar el Barça"

xavi qatar

Xavi Hernández no veu cap possibilitat que Neymar pugui tornar al Barça. En els últims dies s'ha parlat molt sobre els rumors que el brasiler vol abandonar París i li agradaria poder tornar al Camp Nou però l'excapità no dona cap opció a aquest retorn. Des del Qatar, en una entrevista a la SER conjuntament amb Gabi, el migcampista de Terrassa ha parlat sobre aquest tema i altres questions d'actualitat.

Neymar al Barça?

"No ho veig de cap manera, zero possibilitats. A més, Neymar no va marxar bé del Barça, no? Ara, em sembla un futbolista que és una bomba. Si es posa les piles i madura, pot estar a prop de Messi i Cristiano. Em sembla un líder al camp i pot ser decisiu, però això depèn de la seva mentalitat."

Dembélé

"És jove. Entenc que no exploti encara tot el seu talent individual perquè costa, però li hem vist fer golassos, marcar diferències en títols, com la Supercopa d'Espanya... Necessita temps, té 21 anys i al Barça sempre es necessita un any mínim d'adaptació. Té molt talent per explotar."

Els estils de l'Atlètic i el Barça

"És més difícil fer el que fa el Barça que el que fa l'Atlètic de Madrid. Per mi, és més difícil crear i buscar espais lliures que no especular i tancar-se a darrere. He gaudit jugant aquest estil de joc i he guanyat."

Entrenar al Barça?

"De moment, no m'hi veig. Són paraules majors i cal estar molt preparat i, actualment, amb sinceritat, no em sento encara preparat per entrenar el Barça."

"Quique Setién al Barça? Seria un bon tècnic per a qualsevol equip, el seu model de joc és molt adaptable a la filosofia Barça."

COMENTARIS