Mercat

Zenden: "De Jong és perfecte pel Barça"

Zenden: "De Jong és perfecte pel Barça"
Zenden: "De Jong és perfecte pel Barça"
Zenden va ser un extrem holandès que va passar pel Barça sense massa èxit, però coneix a la perfecció la lliga holandesa. Forma part de l’equip tècnic...
'Bolo' Zenden
'Bolo' Zenden

| ©Getty Images #946342

Zenden va ser un extrem holandès que va passar pel Barça sense massa èxit, però coneix a la perfecció la lliga holandesa. Forma part de l’equip tècnic del PSV i s’ha enfrontat diverses vegades cotnra De Jong i De Ligt. A Esports Cope, ha repassat el seu any. 

De Jong

“De Jong té l'estil de joc perfecte per al Barça perquè manté la pilota, no té por d'anar a buscar-la, té bona passada...”. 

“Però tampoc cal oblidar que al Barça hi ha molt bons jugadors com Rakitic, Busquets i Vidal. Per això, el següent pas en la seva carrera ha de ser guanyar-se el lloc al Barça".

De Ligt

“És el moment just de De Ligt per sortir de l'Ajax ". 

"No sé on anirà. Jo soc entrenador al PSV i no em sembla just comentar el futur d'un jugador de l'Ajax".

Pilota d’Or

“El mateix Van Dijk ha dit que ha de guanyar-lo Messi. Que no hagi guanyat la Champions, no vol dir que no hagi de guanyar el títol de millor jugador. Les dades que ha fet són increïbles. Els números de Messi són d'un altre planeta any rere any”. 

“En la història, nou de cada deu trofeus se'ls ha emportat un davanter, llevat d'alguns casos com Modric o Cannavaro. Van Dijk ha fet una temporada fantàstica, però no ha guanyat un títol amb la seva selecció”. 

COMENTARIS