Zidane està preocupat

Zidane està preocupat
Zidane està preocupat
No és més que una pretemporada, però el balanç del conjunt de Zidane ha estat negatiu. I no només pels resultats (que també), sinó per les sensacions que...

No és més que una pretemporada, però el balanç del conjunt de Zidane ha estat negatiu. I no només pels resultats (que també), sinó per les sensacions que deixa l'equip blanc. La pretemporada americana ens ha deixat un Madrid molt pesat, molt lent, poc solidari i sense gaire caràcter. Això pot ser producte de la pretemporada en si, però les paraules de Zidane declarant que no està content amb el joc dels seus sona a toc d'atenció per part del francès.

Mbappé és l'efecte corrector

A més de l’incentiu de portar un galàctic a la plantilla, l'arribada del francès provocaria més competència a un equip que corre el risc de patir "aburgesament post-doblet". El tema Mbappé està encarrilat. Tenen el "sí" del jugador i els 180 milions que costaria el traspàs del jugador. Zidane ha posat la condició de vendre Bale per fer lloc a Mbappé, però Florentino no ho té tan clar. Bale és jugador ‘made in Florentino’ i traspassar-lo és poc més que penjar-li l'etiqueta de "fracàs" a l'esquena del gal·lès.

CR14.7 ja està a Madrid, sense cap oferta per ell

Cristiano ja ha arribat a Madrid. Està a disposició de Zidane després del ridícul de filtrar que volia marxar de Madrid pels seus problemes amb hisenda. Cristiano no ha rebut cap oferta. Cap ni una. Ni PSG, ni City, ni United. Cap dels "grans" ha mostrat interès pel portuguès, un gran atleta que ja no té edat per una inversió tipus Neymar. Ara Cristiano vendrà la moto que es va escalfar, però l'única realitat és que no té cap oferta per complir la seva amenaça filtrada interessadament a premsa.

PD: quin desastre d’estratègia la de Cristiano en la seva declaració davant la jutge de Pozuelo de Alarcón. Actitud desafiant, superba i molt sobrada per part seva. Aquesta actitud del jugador farà que ni el ‘doble rasero capitalino’ li serveixi per blanquejar la seva imatge pública davant el suposat frau.

COMENTARIS